Pizza de 2 Ingredientes

  • Porciones:
    16 rebanadas
quiche.jpg

Ingredientes

  • 1 ¾ cups self-rising flour, plus more for dusting
  • 1 cup greek yogurt
  • ½ cup pizza sauce
  • 1 cup shredded mozzarella cheese, part-skim
  • pepperoni slice, for topping

Preparación

  1. Preheat oven to 400°F(200°C).
  2. In a large bowl, mix the self-rising flour and Greek yogurt until it comes together to form a ball.
  3. Transfer the dough ball to a lightly floured work surface and use your hands to begin flattening and shaping the rough into about a 12-inch (30 cm) round. If at any point the dough begins to stick, sprinkle on a bit more flour.
  4. Carefully transfer the dough to a lightly floured baking sheet.
  5. Spread the sauce evenly across the dough, sprinkle on the cheese, and top with pepperonis.
  6. Bake for 20 minutes, until the cheese has melted and the crust has turned golden-brown.
  7. Slice and serve.
  8. Enjoy!

Editora Digital Lic. en Lengua y Literaturas Hispánicas por la UNAM, con experiencia en tradiciones orales, gastronomía y cultura mexicana.
Contenido relacionado
Para el brunch ideal, esta receta de Quiche de queso crema y espinacas es fácil y deliciosa.
Prepara una lasaña tradicional fácilmente, te decimos cómo hacerlo paso a paso
La lasaña es un platillo delicioso, pero casi siempre se prepara en el horno; checa esta receta de Lasaña en sartén que te quedará para chuparse los dedos.
Prepara una rica cena fácil y deliciosa: sigue el paso a paso de estos canelones rellenos de espinacas y queso, ¡exquisitos!
¡Con el toque español original! Te decimos cómo preparar una paella valenciana tradicional que va a conquistar todos los paladares.